Vul uw uithoudingsvermogen aan met rust

Als je wakker wordt, moet je het spel uitvoeren. Er is geen tijd om iets voor te bereiden. Je kunt geen 100% prestatie laten zien aan fans die tijd en geld besteden aan het bezoeken van het stadion. ” Hij speelde 96 goals en 34 assists in 327 wedstrijden in de K-League. De ervaren aanvaller Yang Dong-hyun (Suwon FC) zei.

Het schema van de K-League 1 voor het seizoen 2021 is strakker dan het jaar ervoor. De 12 clubs in de K League 1 speelden meer dan twee wedstrijden per week nadat het seizoen 2021 op 27 februari van start ging. Clubs in de FA Cup-ronde van 16 spelen alleen al in mei meer dan acht wedstrijden.

Ten eerste wordt de groepsfase van de AFC (Asian Football Federation) Champions League (ACL) gehouden van 22 juni tot 11 juli vanwege Corona 19. In de K-League, waaronder Daegu FC, dat uitgespeeld wordt, doen vier clubs mee aan de ACL. Jeonbuk Hyundai en Daegu zullen het ACL-schema in Oezbekistan, Ulsan Hyundai en Pohang Steelers in Thailand afhandelen.

Voorafgaand aan de ACL wordt ook de tweede kwalificatieronde voor het WK 2022 in Qatar in Azië gehouden. Het Koreaanse voetbalteam, onder leiding van coach Paulo Bento, komt op 31 mei bijeen. De tweede kwalificatieronde, die voor onbepaalde tijd is uitgesteld vanwege Corona 19, wordt gehouden van 5 tot 13 juni.

Corona-variabelen moeten ook in het seizoen 2021 worden overwogen. Als er tijdens het seizoen een corona wordt bevestigd, moet het programma minimaal twee weken worden uitgesteld.

Er is een voorbeeld. In het seizoen 2020 vond een bevestigde Corona 19 plaats in de K-League 2 Daejeon Hana Citizen. De laatste wedstrijd van de K-League 2 van 2020 werd met meer dan twee weken vertraagd. In het seizoen 2021 werd corona19 bevestigd door het professionele voetbalteam van FC Seoul en Chungnam Asan. In totaal werden 11 wedstrijden uitgesteld.

Een voetbalfunctionaris zei: “Het was niet zonder discussies over het verminderen van het aantal wedstrijden vóór de start van het seizoen 2021”, en zei: “Er was een probleem om het seizoen verder te laten gaan zoals het seizoen 2020.”

De vorige functionaris zei: “Het grootste probleem in het seizoen 2020 was de afname van sponsoring. Dit gebeurde omdat de opening voor onbepaalde tijd werd uitgesteld en het aantal games afnam. Het is nog steeds het Corona-tijdperk. De menigte is 서울출장마사지 niet te bereiken. Als u echter 38 spellen normaal speelt, kunt u een hoger promotie-effect verwachten dan vorig jaar. De onvermijdelijke keuze kon niet worden vermeden. We hebben ons gericht op het minimaliseren van het risico van Corona 19. “

De opening van K-League 1 in het seizoen 2020 was laat op de 69e. Het aantal wedstrijden daalde van 38 naar 27 inclusief de finaleronde. Daarnaast speelde de K-League in seizoen 2020 de meeste wedstrijden zonder toeschouwers vanwege Corona 19.

Je kunt niet gaan zitten omdat het moeilijk is. Atleten proberen de beste resultaten te behalen, zelfs in een strakker schema dan welk jaar dan ook. Het belangrijkste waar spelers om geven, is fysieke fitheid.

Incheon United-kapitein Kim Do-hyuk zei: “Mijn geboorteplaats is Namhae, Gyeongsangnam-do”, en zei: “Mijn moeder vult de bijgerechten en stuurt ze.” ‘De rijst met moeders oprechtheid is een zegen. Het is niet gemakkelijk om meer dan twee games per week te spelen. Iedereen bevindt zich echter in dezelfde situatie. Ik zal mijn best doen om de beste prestaties te laten zien. “

Daegu FC-verdediger Hong Jeong-woon was vergelijkbaar. Hong Jung-woon zei: “We zitten in een strakker wedstrijdschema dan enig ander jaar”, en zei: “Het team besteedt volledige aandacht aan het conditiemanagement van de spelers.”

Spelers letten ook meer op fysieke fitheid dan normaal. Ik probeer gezond te eten en goed uit te rusten. Dagelijkse massage en sauna. Als professionele speler heb je de plicht om in elke situatie je beste prestaties te laten zien. In het bijzonder is Daegu bij de beste fans van de K-League. Het betekent dat ik mijn best zal doen om aan de verwachtingen van de fans te voldoen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다